حلوا کردی - ویژه ماه مبارک رمضان
مواد لازم:
برچسبها: انواع حلوا
آرد گندم 1 پیمانه
آرد نخود چی 2 پیمانه
روغن جامد یک ونیم پیمانه
پودر قند یک و نیم پیمانه
وانیل یا پودر هل 1/8 ق چ
پودر پسته یا گردو یا کنجد به میزان لازم
طرزتهیه"
ابتدا آردهار ا در قابلمه بزرگی تفت میدهیم
تا بوی خامی آن از بین برود و عطر آرد بلند شود

تا بوی خامی آن از بین برود و عطر آرد بلند شود
نباید خیلی آردها را تفت دهید تا بسوزد همین که کمی تغییر رنگ داد کافیست

روغن
جامد(" تاکیید میکنم جامد باشد چون اگه روغن مایع باشه حلوا سفت نمیشه و حلواتون شل و خراب میشه )را به مخلوط آردها اضافه میکنیم

آردها را تفت میدهیم حلوا باید آنقدر تفت بخورد تا به روغن بیافتد
پودر قند را اضافه میکنیم پودر قند را با مخلوط حلوا هم زده تا حل شود


بعد از روی حرارت برمیداریم پودر هل یا وانیل را اضافه کرده و در سینی از قبل چرب شده پهن میکنیم

رویش را با هر چی دوست داشتیم تزیین میکنیم یا پودر پسته یا گردو و یا کنجد و اجازه میدهیم در دمای محیط سفت شود! بعد روی حلوا رو تا سفت نشده چن تا خط میندازیم تا بعد از سفت شدن از روی همون خطها برش بزنیم
وقتی کاملا سفت و سرد شد ان را به شکل لوزی برش میزنیم و در ظرف میچینیم



نوش جان
مرجان
التماس دعا
آردها را تفت میدهیم حلوا باید آنقدر تفت بخورد تا به روغن بیافتد
بعد از روی حرارت برمیداریم پودر هل یا وانیل را اضافه کرده و در سینی از قبل چرب شده پهن میکنیم
رویش را با هر چی دوست داشتیم تزیین میکنیم یا پودر پسته یا گردو و یا کنجد و اجازه میدهیم در دمای محیط سفت شود! بعد روی حلوا رو تا سفت نشده چن تا خط میندازیم تا بعد از سفت شدن از روی همون خطها برش بزنیم
وقتی کاملا سفت و سرد شد ان را به شکل لوزی برش میزنیم و در ظرف میچینیم
نوش جان
مرجان
التماس دعا
برچسبها: انواع حلوا
+ نوشته شده در یکشنبه بیست و سوم تیر ۱۳۹۲ساعت 3:27  توسط marjan
|