مرغ کریسپی
مواد لازم
برچسبها: انواع خوراک
سینه مرغ 2 عدد
نمک وفلفل و پاپریکا به میزان لازم
لیموترش 2 عدد
روغن مایع به میزان لازم
پودرسوخاری به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا باید سینه مرغ رو از وسط با چاقو باز کنین اما دقت کنین سینه مرغ پاره نشه
با چاقو با ارامی روی مرغ ضربه بزنین تا گوشت کمی نازک بشه
مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا مزه دار کنین
آب لیمو ترش تازه رو روی مرغها بریزین
مرغها رو داخله ظرف نسوزی بچینین
روی اونا رو پودر سوخاری بریزین (اینایی که میبینین شبیه پنیر پیتزاست در واقع پودر سوخاری خارجیه و
دستور نسخه خونگیش رو به زودی تو وبلاگ قرار میدم)
روی مرغا رو روغن مایع میریزیم اما دقت کنین زیاد نریزین که خوراکمون خیلی چرب بشه
بعد داخله فر با دمای 200 درجه و به مدت 40 دقیقه میذاریم تا مغز پخت و برشته بشه
نوش جان
مرجان
برچسبها: انواع خوراک
+ نوشته شده در یکشنبه بیست و چهارم شهریور ۱۳۹۲ساعت 9:52  توسط marjan
|








