مرغ کریسپی

آشپزخونه دوست داشتنی من

آشپزی میکنیم با عشق

مرغ کریسپی

مواد لازم

سینه مرغ 2 عدد

نمک وفلفل و پاپریکا  به میزان لازم

لیموترش 2 عدد

روغن مایع  به میزان لازم

پودرسوخاری  به میزان لازم


طرزتهیه:

ابتدا باید سینه مرغ رو از وسط با چاقو باز کنین اما دقت کنین سینه مرغ پاره نشه

آپلود عکس رایگان و دائمی


با چاقو با ارامی روی مرغ ضربه بزنین تا گوشت کمی نازک بشه

آپلود عکس رایگان و دائمی


مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا مزه دار کنین

آپلود عکس رایگان و دائمی


آب لیمو ترش تازه رو روی مرغها بریزین

آپلود عکس رایگان و دائمی


مرغها رو داخله ظرف نسوزی بچینین

آپلود عکس رایگان و دائمی


روی اونا رو پودر سوخاری بریزین (اینایی که میبینین شبیه پنیر پیتزاست در واقع پودر سوخاری خارجیه و

دستور نسخه خونگیش رو به زودی تو وبلاگ قرار میدم)

آپلود عکس رایگان و دائمی


روی مرغا رو روغن مایع میریزیم اما دقت کنین زیاد نریزین که خوراکمون خیلی چرب بشه

آپلود عکس رایگان و دائمی


بعد داخله فر با دمای 200 درجه و به مدت 40 دقیقه میذاریم تا مغز پخت و برشته بشه


نوش جان

مرجان


آپلود عکس رایگان و دائمی


آپلود عکس رایگان و دائمی


برچسب‌ها: انواع خوراک
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و چهارم شهریور ۱۳۹۲ساعت 9:52  توسط marjan  |