پودر سوخاری خونگی!
مواد لازم برای تهیه 100 گرم پودر سوخاری
برچسبها: مواد اولیه
نان باگت بزرگ تازه 2 عدد
نشاسته ذرت 3 ق غ
آب
اول داخل نان باگت رو خیلی به آرومی خالی کنین مراقب باشین که خمیر داخله نون
بهم نچسبن
بعد اجازه بدین تا در محیط آشپزخونه خشک بشه
بعد نان خشک شده رو خیلی خورد نکنین ! روشونو نشاسته ذرت الک کنین
با قاشق نشاسته رو با پودر نون مخلوط کنین
با اسپری آب یه چی حدود 6 تا فیس بزنین تا مواد کمی مرطوب بشن
بعد مواد رو داخله فر از پیش گرم شده با درجه 180 حدود 10 دقیقه بذارین حواستون باشه که مواد تغییررنگ ندن
بعد ازین مدت از فر در بیارین و الک کنین تا نشاسته های اضافی الک بشن و جدا بشن
حالا پودر سوخاری خونگیمون آمادست! توی یه شیشه تمیز و خشک بریزین !
میبینین با نمونه خارجیش مو نمیزنه! امیدوارم خوشتون اومده باشه
برچسبها: مواد اولیه
+ نوشته شده در پنجشنبه نهم آبان ۱۳۹۲ساعت 14:50  توسط marjan
|







