پلوی مخلوط قزوینی

آشپزخونه دوست داشتنی من

آشپزی میکنیم با عشق

پلوی مخلوط قزوینی

مواد لازم

برنج 3 پ (منظورم پیمانه پلوپزه)

بادمجان 3 عدد

هویج 3 عدد

گوشت گوسفندی 200 گرم

پیاز 1 عدد درشت

نمک و فلفل و ادویه پلویی و زیره سیاه  به میزان لازم


طرز تهیه:

اول باید برنج رو تو آب و نمک بخسونین

بادمجونا رو پوست بکنین و نگینی درشت خورد کنین

آپلود عکس رایگان و دائمی


بعد داخله تابه سرخشون کنین و بذارین کنار

آپلود عکس رایگان و دائمی


حالا هویج ها رو هم نگینی خورد کنین

آپلود عکس رایگان و دائمی


هویج ها رو داخله یه قابلمه کوچیک آبپز کنین

آپلود عکس رایگان و دائمی


پیاز رو خورد کنین و در روغن تفت بدین

آپلود عکس رایگان و دائمی


بعد ازینکه پیاز تفت خورد زردچوبه اضاف کنین

آپلود عکس رایگان و دائمی


اینجا گوشت رو اضافه میکنین و  نمک وفلفل و 2 لیوان آب میریزین و اجازه میدین

تا گوشت بپزه و به روغن بیافته

اما من چون گوشت پخته داشتم خیلی راحت بودم و سریع این غذام اماده شد

آپلود عکس رایگان و دائمی


بعد ازینکه گوشت پخت و به روغن افتاد رب رو اضافه کنین و در روغن تفت بدین

تا رنگ رب باز بشه

آپلود عکس رایگان و دائمی


برنج رو بذارین بپزه و آبکش کنین

توی قابلمه ته دیگ بذارین با نون یا سیب زمینی (من چون ناخوش احوال بودم

حس سیب زمینی نداشتم و نون لواش هم تو خونه نداشتیم) بعد یه لایه برنج بریزین

و روش مخلوط گوشت و هویج پخته بریزین

آپلود عکس رایگان و دائمی


و روی مخلوط گوشتی رو ادویه پلویی و زیزه سیاه میپاشین

آپلود عکس رایگان و دائمی


به این ترتیب لایه لایه میچینین تا برنج و گوشت تموم بشه و برنج رو دم بذارین تا کاملا پخته شن!

نوش جان

مرجان


آپلود عکس رایگان و دائمی


برچسب‌ها: انواع پلو
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و هفتم شهریور ۱۳۹۲ساعت 13:42  توسط marjan  |