پلوی مخلوط قزوینی
برنج 3 پ (منظورم پیمانه پلوپزه)
بادمجان 3 عدد
هویج 3 عدد
گوشت گوسفندی 200 گرم
پیاز 1 عدد درشت
نمک و فلفل و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
اول باید برنج رو تو آب و نمک بخسونین
بادمجونا رو پوست بکنین و نگینی درشت خورد کنین
بعد داخله تابه سرخشون کنین و بذارین کنار
حالا هویج ها رو هم نگینی خورد کنین
هویج ها رو داخله یه قابلمه کوچیک آبپز کنین
پیاز رو خورد کنین و در روغن تفت بدین
بعد ازینکه پیاز تفت خورد زردچوبه اضاف کنین
اینجا گوشت رو اضافه میکنین و نمک وفلفل و 2 لیوان آب میریزین و اجازه میدین
تا گوشت بپزه و به روغن بیافته
اما من چون گوشت پخته داشتم خیلی راحت بودم و سریع این غذام اماده شد
بعد ازینکه گوشت پخت و به روغن افتاد رب رو اضافه کنین و در روغن تفت بدین
تا رنگ رب باز بشه
برنج رو بذارین بپزه و آبکش کنین
توی قابلمه ته دیگ بذارین با نون یا سیب زمینی (من چون ناخوش احوال بودم
حس سیب زمینی نداشتم و نون لواش هم تو خونه نداشتیم) بعد یه لایه برنج بریزین
و روش مخلوط گوشت و هویج پخته بریزین
و روی مخلوط گوشتی رو ادویه پلویی و زیزه سیاه میپاشین
به این ترتیب لایه لایه میچینین تا برنج و گوشت تموم بشه و برنج رو دم بذارین تا کاملا پخته شن!
نوش جان
مرجان
برچسبها: انواع پلو










